Produkter

Livräddare I Norr

Försäljning


Vi säljer hjärtstartare från kända märken som Zoll, Philips, Cardiac-sciene, Physio Control, Life Point. Säljer sjukvårdsmaterial, pocketmasker och nyckelrings pocketmasker.


Vid köp eller hyra av en hjärtstartare ingår serviceavtal i 1år från inköpsdagen. Vid köp av en hjärtstartare av oss så erhåller ni 10%rabatt på tillbehör till den.


Serviceavtal innebär att vi kontrollerar hjärtstartaren regelbundet, har koll på utgångsdatum på elektroder och batterier.


Om er Zoll AED Plus defibrillator har använts. Kan vi läsa av ekg episoden från den och skriva ut rapporten. Om ni köpt hjärtstartare av oss så ingår den tjänsten. Annars kostar det 600kr/rapport.

Programering och uppdatering av Zoll mot dagsaktuell ersättning.


 

Bokning av HLR kurs sker via email eller telefon. Avbokningar med kort varsel inom 20 dagar debiteras med 50% av kurskostnaden. Inom 10 dagar med 75% av kurskostnaden. Avbokning samma vecka debiteras med 100% av kurskostnaden.


 Hjärtstartare


Zoll AED Plus


Info:

ZOLL’s unika produkter har gjort dem till en av USA:s snabbast växande verksamheter. Bland kunderna i Sverige finns dels många sjukhus samt privata och offentliga verksamheter. ZOLL Medical Corporation är världens största producent av hjärtstartare.


ZOLL AED Plus, är den enda hjärtstartaren med inbyggd feedback för hjärt-och lungräddning, som mäter och registrerar de utförda hjärtkompressionerna – och som ger dig direkt feedback, vilket hjälper dig att utföra dem korrekt. Zolls elektroder mäter hur hårt och fort du trycker under hjärt-och lungräddningen, och ger dig röstmeddelanden som feedback.


Ljud- och bildmeddelanden hjälper dig att utföra livräddningen enkelt och effektivt. Du får kombinerade bild, röst – och textmeddelanden, vilket är unikt för denna hjärtstartare. De hjälper dig genom varje steg i livräddningen. Blinkande lampor vid bilderna visar i vilken ordning de olika momenten ska utföras, vilket gör att du kan fokusera på det som ska göras och inte behöver fundera över vad du ska göra härnäst. Det är tidsbesparande och därmed livsbesparande, då varje sekund är viktig.


Hjärtstartaren utför automatiska självtester för att garantera att den fungerar som den ska. Den har en livslängd på fem år i stand-byläge. Elektroderna och batterierna behöver bytas var femte år. Hjärtstartaren drivs av vanliga batterier som finns tillgängliga i de flesta affärer


Designen är användarvänlig, och med sin gröna färg är den väl synlig. Den är enkel att använda för alla. Den är mycket tålig för väder, vatten och smuts, och har testats ibland annat regn och fabriker.


Hjärtstartaren kan även använda på barn med speciella barnanpassade elektroder. Den känner automatiskt av att det är ett barn som ska räddas. Hjärtstartaren kan användas till både barn och vuxna.


Zoll AED Plus ™ har tydliga symboler på frontpanelen som ger klara instruktioner med text och den ger även vägledning med svensk röst. Defibrillator vägleder dig genom hela kedjan. Locket har även en unik funktion då den ska läggas under personens axlar så att huvudet faller bakåt och luftvägarna på så sätt frigörs. Det är en viktig funktion så att inte hakan faller ner mot bröstkorgen och luftvägarna stängs när bröstkompressionerna påbörjas.


Det unika med Zoll AED Plus är att det är den enda AED utrustning som hjälper livräddaren att utföra en effektiv hjärt- och lungräddning. Livräddaren får en feedback av graden och djupet av bröstkompressionerna under själva hjärtlungräddningen. Det är den här mekanismen gör att Zoll AED Plus är den enda AED utrustning som kan hjälpa till att bedöma och behandla hjärtstilleståndet.


AED har utformat Zoll's CPR-D • padz ™ (elektroder) så att livslängden blir längre än andra defibrillatorer på marknaden. ZOLLs elektroder har 5 års livslängd. Det gör att driftskostnaden för att hyra eller köpa en defibrillator går ner väsentligt jämfört med andra hjärtstartare.


Dessutom levereras den med ansiktsskydd, sax, engångshandskar, rakhyvel, handduk, och fuktigt torkpapper.


Specifikation:

-Batteri 5år.

-Elektroder 5år.

-IP55.

-Dagliga automatiska självtester.

-LCD display med text och ekg.

-Använder kommersiella batterier.

-Även funktion för barn.

-Mycket tålig, klarar fall från 1,5meter.

-Väska eller upphängningsanordning följer med på köpet.

-Den enda hjärtstartaren på marknaden som klarar ERCs nya riktlinjer om HLR stöd.
Copyright @ Livräddare I Norr